Lemin perinneherkku särä on uunissa yhdeksän tunnin ajan kypsytetyn lampaanlihan ja perunan maistuva yhdistelmä. Tarjolla on myös rieskaa, kotikaljaa ja jälkiruoaksi makiaa soppaa. Särätarjoilun valitessasi et jää nälkäiseksi, sillä syödä saat niin paljon kuin jaksat.
Särä on eteläkarjalainen perinneruoka ja lemiläisten ylpeys, jolla on tuhatvuotinen historia. Vuonna 1972 Lemin särä valittiin yhdeksi Suomen Seitsemästä matkailuihmeestä Suomen Kotiseutuliiton, Suomen Matkailuliiton ja Finnairin järjestämässä kilpailussa.
Joka vuosi Lemille tulee kymmeniä tuhansia matkailijoita läheltä ja kaukaa nauttimaan uunissa huolella ja hartaudella kypsytetystä lampaanlihasta ja perunoista.
Täydennä sinäkin konserttipäiväsi – ja vatsasi – säräaterialla Lemin kotiseutumuseolla!
Muita maistuvia Lemin ruokailumahdollisuuksia löytyy kootusti täältä.