Info

Kuvaaminen

Musiikkijuhlien oma valokuvaaja taltioi konserttien hienoimpia hetkiä, ja kuvia päivitetään musiikkijuhlien Instagram- ja Facebook-tilille tapahtuman aikana. Kannustamme sinuakin kuvaamaan erityisesti ennen konserttia, väliajalla ja loppuaplodien aikana mutta esityksen aikana kuvaaminen tai muu taltiointi ei ole toivottavaa. Jaathan tunnelmiasi somessa aihetunnisteilla #leminmusiikkijuhlat, #leminmusiikkijuhlat2023 ja #leminmusiikkijuhlat40v. Kiitos!

Konserttitarjoilut

Paikallisten yhdistysten pitämä festivaalikahvila palvelee useimpien konserttien yhteydessä, myös väliajalla. Kahvilasta saat kahvia, teetä ja tuoreita lemiläisiä leivonnaisia. Varaudu maksamaan käteisellä, kiitos.

Kotiseutumuseolla järjestettävän lounaskonsertin yhteydessä suosittelemme varaamaan etukäteen herkullisen särälounaan.

Yhdenvertaisuus, saavutettavuus ja esteettömyys

Musiikkijuhlien tavoitteena on, että jokainen konserttivieras voi nauttia taiteesta tasapuolisesti. Tarjoamme joka vuosi runsaasti maksutonta ohjelmaa. Alle 18-vuotiaat pääsevät konserttiin lipun maksaneen aikuisen seurassa, yksi lapsi/aikuinen. Henkilökohtainen avustaja pääsee konserttiin ilmaiseksi.

Lemin kirkkoon, koulukeskukseen, Vanhaan pappilaan sekä Laululavan läheisyyteen on esteetön pääsy pyörätuolilla.

Lemin musiikkijuhlilla tasa- arvo ja yhdenvertaisuus tarkoittavat että kaikilla musiikkijuhlien vierailla on yhtäläiset mahdollisuudet nauttia musiikkijuhlien konserteista ja tapahtumista. Tämä tarkoittaa tarpeen vaatiessa myös positiivista erityiskohtelua tai mukautuksia samojen mahdollisuuksien tarjoamiseksi kaikille vieraille.

Lemin musiikkijuhlien toimintakulttuuri on kestävän kehityksen periaatteen mukainen ja musiikkijuhlat tarjoavat vierailleen turvallisen tilan jossa jokainen on tervetullut nauttimaan musiikista. Lemin musiikkijuhlat toimii tasa-arvolain sekä yhdenvertaisuuslain periaatteiden mukaisesti ja edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja kulttuurin saavutettavuutta.

Jäikö jotain kysyttävää? Ota yhteyttä:
info@leminmusiikkijuhlat.fi

Lemin musiikkijuhlat