Turvallisuusohjeita konsertteihin

Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on etusijalla kaikessa toiminnassa Lemin musiikkijuhlilla. Olemme koonneet tälle sivulle tietoa erityisjärjestelyistä, joiden tarkoituksena on taata kaikille turvallinen ja nautittava festivaali.


Kirkkokonsertteihin on myynnissä hyvin rajoitettu määrä lippuja, jotta kirkossa on mahdollista säilyttää riittävät turvavälit. Osta lippusi ennakkoon 29.7. mennessä Ticketmasterista tai Lemin kirjastosta. Huom! Tutustu kirjaston omiin turvallisuusohjeisiin täällä.

Jos lippuja jää ennakkomyynnistä yli, ne ovat myynnissä konsertin ovella. Suosittelemme silti lipun ostamista ennakkoon jonojen välttämiseksi.

Peruuntuneisiin konsertteihin ostetut liput sekä Beethoven-passin tai festaripassin voi palauttaa alkuperäiseen ostopaikkaan (Ticketmaster tai Lemin kirjasto). Lue ohjeet lippujen palautukseen täältä. Beethoven-passilla tai festaripassilla pääsee halutessaan kaikkiin toteutuviin kirkkokonsertteihin.


Huomaathan, että konserteissamme ei ole väliaikaa. Suosittelemme oman vesipullon varaamista mukaan etenkin lämpimällä säällä.

Turvavälit

Pyydämme noudattamaan kaikissa konserteissamme terveysviranomaisten suosittelemia turvavälejä. Pidäthän vähintään 2 metrin etäisyyden muihin kuulijoihin niin yleisössä kuin jonottaessakin. Huolehdithan riittävistä etäisyyksistä myös osallistuessasi ulkona järjestettäviin tilaisuuksiin.

Hygienia

Huolehdi hyvästä käsihygieniasta osallistuessasi musiikkijuhlien tilaisuuksiin. Pese kätesi usein saippualla tai käsihuuhteella. Jos sinua yskittää tai aivastuttaa, peitä suusi kertakäyttöisellä nenäliinalla tai hihalla.


Jotta mahdollisimman moni voisi nauttia musiikkijuhlien tarjonnasta, radioimme kaikki kirkkokonsertit suorana Kotiseuturatiossa taajuudella 95,2 Mhz. Kotiseuturation lähetyksiä voi kuunnella myös Lemin Kotiseutuyhdistyksen verkkosivuilla.